Luotettavaa palvelua vuodesta 1958

E. Helaakoski Oy on yksi Suomen suurimmista nostopalveluita tuottavista yrityksistä. Tuotamme monipuoliset nostopalvelut luotettavasti jo vuosikymmenten kokemuksella.

Palvelukokonaisuutemme koostuvat nostotöiden huolellisesta suunnittelusta ja ammattitaitoisesta toteutuksesta. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolista nosto- ja kuljetuskalustoa erikoisvarusteilla ja -laitteilla.

Yhteistyökumppaneitamme ovat teollisuuden ja rakentamisen ammattilaiset sekä yhteisöt ja yksityiset toimijat kaikkialla Suomessa ja Pohjois-Euroopassa.

 

Nosturit, nostokoneet & kuljetukset ympäri Suomen

Toimipaikkoja meillä on Raahessa (pääkonttori), Oulussa, Kokkolassa, Porvoossa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Imatralla, Hämeenlinnassa, Pietarsaaressa, Pyhäjoella sekä Vaasassa. Kattavan toimipaikkaverkoston avulla palvelemme asiakkaitamme ympäri maan.

 

Huipulle varmasti ja turvallisesti

Nostotöiden laatu ja turvallisuus ovat toimintamme kulmakiviä. Nostokalustomme on maan huippuluokkaa ja turvallisuus- ja laatujärjestelmää noudattamalla varmistamme nostotöiden onnistuneen toteutuksen. Henkilöstömme on sitoutunut jatkuvaan toiminnan parantamiseen, asiakkaidemme hyväksi.

ISO 9001-sertifioitu

Ouloun Kauppakamarin jäsenyritys

INFRA ry:n jäsenyritys

Luotettava kumppani

 

Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys

Suomen Kuljetus ja Logistiikka ry SKAL:in jäsenyritys

RALA-pätevyystodistus

 

FinNuclear ry:n jäsenyritys