• Rekrytointi

  tai soita 0424 9821

Osaaville ammattilaisille on aina kysyntää – liity joukkoomme!

E. Helaakoski Oy on vuonna 1958 perustettu nostopalveluita tarjoava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolista nosto- ja siirtokalustoa erikoisvarusteilla ja -laitteilla. Olemme yksi Suomen suurimmista nostopalvelualalla toimivista yrityksistä. Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä noin 120 alan ammattilaista.

Haetko lisänostetta urallesi? E. Helaakoski Oy:llä on tarjolla mahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille ympäri Suomen.

Haemme jatkuvalla haulla seuraavia työntekijöitä:

 • Ammattitaitoinen koneenkuljettaja
 • Ajoneuvonosturinkuljettaja
 • Kurottajankuljettaja
 • Raskaiden koneiden huoltohenkilö
 • Myynnin tehotykki palveluiden myyntiin
 • Tehokas työn ja projektien johtaja
 • Toimistosihteeri, osto- ja myyntilaskutushenkilö

Mikäli omaat hyvän työkokemuksen edellä mainituista tehtävistä ja sinulla on suuri palo tehdä mielekästä työtä sekä haluat menestyä kasvavassa talossa, ota yhteyttä! Tule mukaan osaajien joukkoon yhteen Suomen suurimpaan nostopalvelualan yritykseen.

Laita meille hakemus, vaikka juuri nyt ei olisikaan sinulle sopivaa paikkaa avoinna. Täyttämällä avoimen hakemuksen olet mukana tehtäviä täytettäessä. Kun sopiva tehtävä aukeaa, olemme hakijoihin yhteydessä.


E. Helaakoski Oy:ssä on tällä hetkellä avoinna paikka HUOLLOSTA VASTAAVA ESIMIES/ KORJAAMOPÄÄLLIKKÖ
(julkaistu 14.8.2019)

Huollosta vastaava esimies vastaa yhtiön kaluston kunnossapidon toiminnasta ja kehittämisestä. Tehtävässä vastaat huollon esimiehen tehtävistä, huollon hankinnoista sekä huoltojen ja kunnossapidon laskennasta. Olet tulosvastuullinen toiminnan kustannusten osalta. Teet saumatonta yhteistyötä muun henkilöstön ja asiakkaiden kanssa. Käytössäsi on motivoitunut henkilöstö, hyväkuntoinen kalusto ja erinomaiset tilat.

Edellytämme kokemusta huollon esimiestehtävistä, alihankkijoiden ja tavarantoimittajien hallinnoinnista, ja/tai vastaavien prosessien johtamisesta. Edellytämme vahvaa päätöksentekokykyä ja hyvää paineensietokykyä. Omaat hyvät tietotekniset taidot. Englannin kielen taitosi on hyvä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. insinööri. Paikkakunta Raahe, mutta myös muita toimipaikkoja voi ehdottaa.

Liitä hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


E. Helaakoski Oy:ssä on tällä hetkellä avoinna useita paikkoja AJONEUVONOSTURINKULJETTAJILLE
(julkaistu 12.5.2021)

 Haemme kokeneita ajoneuvonosturinkuljettajia kaikille toimipisteillemme. Töitä tarjolla Porvoon, Lappeenrannan, Kuusankosken, Kokkolan, Raahen ja Oulun toimipaikoilla. Aiempi kokemus vaaditaan, ja etenkin tuulimyllytyömaille haetaan englannin kieltä taitavia kuljettajia.

Haku auki myös TE-toimiston puolella


Avoin hakemus

Voit käyttää alla olevaa lomaketta hakeaksesi paikkaa.

Huomioithan, että olemme yhteydessä vain rekrytointiprosessissa edenneisiin hakijoihin. Kiitos.

  Ansioluettelo

  Hakemuskirje