Kilpailukykyä huippukalustolla

Ajoneuvonosturit, henkilönostimet, kurottajat, maansiirtokoneet ja kuorma-autot – monipuolinen kalustovalikoimamme käsittää alan laadukkaimmat ja nykyaikaisimmat nosturit. Vuokraamme nostureita asiakkaidemme tarpeisiin ympäri Suomea.

Meiltä löydät ratkaisut kaikenlaisiin nostotarpeisiin ja päivitämme kalustoamme jatkuvasti vastaamaan alan uusia haasteita. Kuljetuskalustoon tarjoamme laajan valikoiman vaihtolavoja, perävaunuja sekä kuljetuslavetteja.

Ajoneuvonosturit

Ajoneuvonosturit

Nopeakulkuiset mobiilinosturit ovat tarkoitettu raskaisiin ja keskiraskaisiin nostoihin. Koska ajoneuvonosturit ovat maantiekelpoisia ja siirtyvät vapaasti paikasta toiseen, ei niiden kuljettamiseen perusvarustuksella tarvita erillistä kuljetuskalustoa. Laaja valikoimamme kattaa nostoluokat 3-500 tonnia.

Ajoneuvonosturit

Tela-alustaiset nosturit

Telaketjulliset ristikkopuominosturit ovat erittäin vakaita käyttää. Lisäksi tela-alustaiset ristikkopuominosturit ovat helppoja asettaa käyttökuntoon ja niillä voidaan siirtyä työmaalla varustuksen kanssa, jopa kuorman kanssa. Meidän valikoimastamme löytyy telanostureita, joiden nostokyky 100-400tn.

Tela-alustaiset nosturit
Tela-alustaiset nosturit
Kurottaja

Kurottajat

Ketterät nelivetoiset ja nelipyöräohjattavat kurottajat ovat nostotöiden monitaitureita. Pienen kokonsa ja erinomaisen nostokykynsä ansiosta ne soveltuvat monipuoliseen taakkojen nostamiseen.

Kurottajat

Henkilönostimet

Henkilönostinvalikoimamme kattaa luotettavat ja turvalliset nostimet lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin, löydät valikoimastamme takuulla sopivan vaihtoehdon. Kuukulkijat, hinattavat teleskooppinostimet ja ajettavat saksilavat, 42 m saakka.

Henkilönostimet
Henkilönostimet
HIAB-kappaletavaranosturilla varustettu kuorma-auto

Kuorma-autot

Toimitamme kuljetuskalustoa kaikkiin kuljetustarpeisiin. Kuorma-autot on varustettu tehokkailla HIAB-kappaletavaranostureilla, joilla asennusnostot sekä kuorman lastaaminen ja purkaminen on helppoa ja kustannustehokasta. Nostokykyä HIAB-autoistamme löytyy jopa 125tm saakka.

Kuorma-autot

Yksityiskohtaisella kalustonhuolto-ohjelmalla varmistamme, että asiakkaamme saavat aina käyttöönsä ensiluokkaisen nostokaluston.

Kaluston valinnalla on suuri merkitys työn sujuvuuden ja ennen kaikkea työn turvallisuuden kannalta. Oikeanlaisen kaluston valinnassa sinua auttaa ammattitaitoinen henkilöstömme, olipa kyseessä erikoisnosto tai ns. rutiininosto. Vain ammattilaisen kanssa tehdyt oikeat ratkaisut varmistavat laadukkaan lopputuloksen! Ota yhteyttä, me autamme!

 

 

AJONEUVONOSTUREIDEN VUOKRAUKSEN YLEISET EHDOT   KONEVUOKRAUSTOIMIALAN JA SEN PALVELUJEN EHDOT