Referenssit

Luotettavat nostopalvelut eri toimialoille

Olemme käytettävissä teollisuuden ja yksityisen sektorin monipuolisiin nostoihin Suomessa sekä muualla Pohjois-Euroopassa.

Kokemuksemme ja ammattitaitomme avulla saavutettu vahva osaaminen eri teollisuudenaloista merkitsee asiakkaillemme konkreettista ajan ja resurssien säästöä. Palvelemme myös yksityisasiakkaita.

Toimitamme sähkönsiirtoon sekä voimaloihin liittyvät nostopalvelut

Vuosikymmenien osaaminen energiateollisuuden eri osa-alueilta.

Vankkumaton asemamme luotettavana nostopalveluntarjoajana on seurausta tinkimättömästä halustamme toimittaa asiakkaillemme markkinoiden parasta palvelua.

Olemme vahvasti mukana Suomen suurimpien tuulimyllyjen nostourakoissa. Tuulivoimarakentamisessa olemme kokeneita toimittajia niin perustuksien, esiasennusten kuin purkujenkin osalta.

Löydät meidät myös Pyhäjoen Hanhikiveltä, jossa olemme alusta asti olleet ydinvoimalan rakennustyömaalla töissä. Ydinvoimaosaamista on kerrytetty myös esimerkiksi Olkiluoto 3-rakennuksen alkuvaiheilta.

Energiateollisuuden asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyt nostopalveluratkaisut sisältävät sähkölinjojen huolto- ja laajennustyössä tarvittavat nostot, mm. henkilönostot, sähkötolppien ja -mastojen nostot sekä voimaloiden rakennustöiden nostot. Olemme menestyksekkäästi toimittaneet palveluita uusimpiin sähköntuotantovoimalaitoksiin sekä sähköverkon perusparannus- ja kunnostustöihin.

Voimme keventävästi sanoa, että moneen niemen nokkaan ei sähköä virtaisi, jos E. Helaakoski Oy ei olisi ollut nostamassa.

Olemme vahva ammattilainen laitosten muutostöiden, rakentamisen ja ylläpidon nostotöissä

Pitkäaikaiset kumppanuudet, joustavat sopimukset sekä aina tehtävään sopivaksi suunniteltu kalusto ovat olleet tekijöitä, joilla olemme saavuttaneet asemamme vaativissa öljy- ja kaasuteollisuuden hankkeissa.

Nostoprojektimme öljy- ja kaasuteollisuudessa ovat suurilta osin laitosten huoltoihin liittyviä, sekä erilaisten osien ja komponenttien vaihtamista tuotantolaitosten laajennus- sekä rakennustöiden aikana.

Suunnittelemalla projektit yhdessä asiakkaan kanssa varmistamme projektin sujuvuuden alusta loppuun.

Kokenut nostopalveluiden toimittaja rakennusteollisuuden kaikkiin tarpeisiin

Rakennusteollisuus muodostaa yhden suurimmista segmenteistämme. Toimitamme nostopalveluita rakennusalan yrityksille ympäri Suomen. Suuret rakennusalan yritykset sekä yksityiset rakentajat luottavat osaamiseemme, ammattitaitoomme ja huippuluokan kalustoomme sekä siihen, että työ sujuu joustavasti ja aikataulussa.

Tyypillisimmät palvelumme rakennusteollisuudelle ovat

· Vaativat nostot
· Henkilönostot
· Kurottajanostot
· Teollisuusnostot
· Rakennuselementtien nostot
· Muottien nostot
· Teräsasennusnostot
· Kattolohkojen nostot
· Kattotuolien nostot
· Siltojen / siltaelementtien nostot
· Kuljetukset ja siirrot

Kaivosteollisuuden kivenkova ammattilainen

E. Helaakoski Oy:n palveluihin kuuluvat myös kaivosteollisuudessa tehtävät nostot. Olemmekin tuottaneet asiantuntevia nostopalveluratkaisuja miltei kaikkiin Suomeen viime vuosina käynnistettyihin kaivosalan suurimpiin hankkeisiin.

Asiantuntemuksemme sisältää nostojen suunnittelun, alan vaatimien erikoisnostojen toteutuksen, sekä tinkimättömän sitoutumisen turvamääräyksiin.

Sitoutunut kumppani terästeollisuuden erityisiin nostotarpeisiin

Olemme terästeollisuuden asiakkaillemme erittäin merkittävä nostopalveluita tarjoava yritys. Pitkäaikaiset kumppanuutemme ovat merkinneet asiakkaillemme pitkän tähtäimen vakautta ja jokapäiväistä palvelutoimitusten luotettavuutta.

E. Helaakoski Oy:llä on yksi markkinoiden monipuolisin kalusto, jonka avulla voimme suorittaa terästeollisuuden vaikeat ja erittäin raskaat nostot. Pidämme huolen, että vaikeidenkin nostojen jokainen yksityiskohta huomioidaan ja suunnitellaan huolellisesti.

Raskaiden komponenttien nostot sekä laitosten huoltotöihin liittyvät nostot ovat tyypillisimpiä terästeollisuudelle tarjoamiamme nostopalveluita.

Tarkoin suunnitellut nostot tuotannon takaamiseksi

E. Helaakoski Oy:llä on ylivoimainen asiantuntemus paperiteollisuudessa tarvittavien nostojen suorittamiseen. Tuottamalla asiakaslähtöiset palveluratkaisut paperiteollisuuden tarpeisiin, varmistamme laitoksen tuotannon sujuvuuden ja katkeamattoman toiminnan.

Toimintojen yhteensovittaminen raskaiden paperikoneiden nostoissa ja siirroissa, sekä huoltotöiden aikana tarvittavissa nostoissa vaatii suurta ammattitaitoa niin nostojen suunnittelussa kuin toteutuksessa. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön paperiteollisuudessa markkinoiden tehokkaimmat nostokoneet sekä alan parhaan asiantuntemuksen.

Kaikki

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista tietoa palvelutarjonnastamme.

Uutiskirjetilaus

© E. Helaakoski 2022