Ympäristöarvot ohjaavat toimintaamme vähäpäästöisempään suuntaan

Ympäristöön liittyvien haittojen vähentämiskeinot ovat merkittävä osa palvelutuotantoamme

Me E. Helaakoskella haluamme olla edelläkävijöitä ympäristöystävällisten nostopalveluiden tarjoajana. On ennustettavissa, että ympäristövaatimukset kiristyvät koko ajan ja meidän tulee pystyä vastaamaan niin asiakkaiden kuin työmaidenkin tarpeisiin myös raskaan kaluston osalta.
Kalustostrategiamme mukaisesti satsaamme päästöttömämpiin vaihtoehtoihin, ja pyrimme uusimaan vanhaa konekantaa. Valikoimastamme löydät ensimmäisenä Suomen markkinoilla sähkökäyttöiset mobiilinosturit, jotka ovat nostotöissä työmaalla täysin päästöttömiä. Matkat työmaalle taittuvat mieluusti vähäpäästöisellä dieselillä.
Olemme ottaneet ympäristönäkökulman huomioon heti tarjousvaiheessa – nyt voit helposti ilmoittaa, mikäli sinulla on tarve vähäpäästöisemmille nostopalveluille.
Ympäristön huomioiminen kaikessa toiminnassamme on meille ehdottoman tärkeää, ja olemmekin ylpeitä myös siitä, että olemme mukana rakentamassa tulevaisuuden päästötöntä energiaa.
Kalustostamme löydät päästöttömät mobiilinosturit sekä henkilönostimet. Tarjoamme asiakkaillemme myös option valita uusiutuva polttoaine käytettäväksi palvelukokokonaisuuteen.

 

Sähkökäyttöiset nosturit

Akkukäyttöiset nostimet

 

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista tietoa palvelutarjonnastamme.