Nostotyöt suunnittelusta toteutukseen

Palvelemme asiakkaitamme aina kokonaisvaltaisesti ja huolellisesti tilauksen vastaanottamisesta työn toteutukseen.

Projektinostoissa teemme huolellisen nostosuunnitelman voidaksemme varmistaa turvallisen ja tehokkaan nostoprojektin kaikissa ympäristöissä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee kaikissa nostotarpeissa suunnitteluvaiheesta toteutukseen.

Kokonaisvaltainen palvelu

Kokonaisratkaisut suunnittelusta toteutukseen. Projektinostot ovat erikoisalaamme.

Teemme huolellisen nostosuunnitelman voidaksemme varmistaa turvallisen ja tehokkaan nostoprojektin kaikissa ympäristöissä. Palvelutarjontaamme kuuluu laaja kirjo erilaisia nostovälineitä. Anna meidän huolehtia kaikista nostokokonaisuuksista puolestasi.

Tutustu palveluun

Käsimerkit noston aikana

 

Jos nostolaitteen sijainti on sellainen, että sen käyttäjä ei voi jatkuvasti valvoa taakan liikkumista, on käytettävä erillistä merkinantajaa. Noston onnistunut suoritus vaatii kiinteää yhteistyötä nosturinkuljettajan, merkinantajan ja nostotyöhön osallistuvien välillä.

 

Merkinantojen tulee olla selkeitä ja ymmärrettäviä.

Jos käytetään erillistä merkinantajaa, tulee hänellä olla näkö- tai radioyhteys sekä nostolaitteen käyttäjään että työkohteeseen. Merkinantaja on nimettävä erikseen ja hänen tulee osata hyväksytyt merkinannot.

 

Työntekijät tulee opastaa työpaikalla käytettävien turvamerkkien merkityksestä.

Käsimerkkien tulee olla tarkkoja, yksinkertaisia, suuriliikkeisiä, helppoja esittää sekä ymmärtää ja erotuttava selvästi muista vastaavista merkeistä. Merkinantajan on kyettävä tarkkailemaan kaikkia toimintoja visuaalisesti joutumatta vaaraan tehtävänsä vuoksi.

Lähde: Työterveyslaitos

 

Lataa opas merkkien käyttöön

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista tietoa palvelutarjonnastamme.

Uutiskirjetilaus