Nostotyöt suunnittelusta toteutukseen

Palvelumme kattaa nostotyöt suunnittelusta toteutukseen turvallisesti, laadukkaasti ja ammattitaitoisesti.

Kokonaisratkaisut suunnittelusta toteutukseen

Palvelemme asiakkaitamme aina kokonaisvaltaisesti ja huolellisesti tilauksen vastaanottamisesta työn toteutukseen. Projektinostoissa teemme huolellisen nostosuunnitelman, tarvittaessa 3D-suunnitelmana, jotta voimme varmistaa turvallisen ja tehokkaan nostoprojektin kaikissa ympäristöissä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee kaikissa nostotarpeissa suunnitteluvaiheesta toteutukseen.

Lue lisää
Kattavat maanlaajuiset palvelut

Nostopalvelut

Toimitamme ratkaisut kaikkiin nostotarpeisiin, niin pieniin kuin isoihin. Monipuolinen kalustovalikoimamme edustaa alamme nostokoneiden huippua. Toteutamme nostoprojekteja teollisuuden rakennuskohteisiin eri puolille Suomea ja Pohjois-Eurooppaan.

Lue lisää

Vuokrauspalvelut

Vuokraamme asiakkaidemme käyttöön nosto- ja kuljetuskaluston, jolla asiakkaamme voivat toteuttaa niin isot kuin pienet projektit. Opastamme huolellisesti asiakkaamme henkilönostimien käyttöön. Muiden koneiden vuokraus sisältää ammattitaitoisen kuljettajan. Kysy sopivaa nostinta juuri sinun tarpeeseesi!

Lue lisää
Vuokrauspalvelut
Kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelut

Nosto- ja kuljetustoimintojen palvelut saman katon alta kustannustehokkaasti ja joustavasti! Useimmissa kuorma-autoissa on tehokas HIAB-nosturi, joiden ansiosta erilaiset asennusnostot sekä kuorman lastaaminen ja purkaminen on helppoa ja erittäin kustannustehokasta.

 

Lue lisää

Käsimerkit noston aikana

Jos nostolaitteen sijainti on sellainen, että sen käyttäjä ei voi jatkuvasti valvoa taakan liikkumista, on käytettävä erillistä merkinantajaa. Noston onnistunut suoritus vaatii kiinteää yhteistyötä nosturinkuljettajan, merkinantajan ja nostotyöhön osallistuvien välillä.

Merkinantojen tulee olla selkeitä ja ymmärrettäviä. Jos käytetään erillistä merkinantajaa, tulee hänellä olla näkö- tai radioyhteys sekä nostolaitteen käyttäjään että työkohteeseen. Merkinantaja on nimettävä erikseen ja hänen tulee osata hyväksytyt merkinannot.

Työntekijät tulee opastaa työpaikalla käytettävien turvamerkkien merkityksestä. Käsimerkkien tulee olla tarkkoja, yksinkertaisia, suuriliikkeisiä, helppoja esittää sekä ymmärtää ja erotuttava selvästi muista vastaavista merkeistä. Merkinantajan on kyettävä tarkkailemaan kaikkia toimintoja visuaalisesti joutumatta vaaraan tehtävänsä vuoksi.

Lähde: Työterveyslaitos

Lataa Yhtiössä tehtävien nostotöiden aikana käytettävät käsimerkit PDF-opas