E. Helaakoski Oy:lle uusi kuorma-auto kappaletavaranosturilla

E. Helaakoski Oy on vastaanottanut uuden kuorma-auton entistä isommalla kappaletavaranosturilla Tyllis Oy Ab:n toimittamana.

26.4.2021

E. Helaakoski Oy on vastaanottanut uuden kuorma-auton entistä isommalla kappaletavaranosturilla Tyllis Oy Ab:n toimittamana. Scanian R540 10×4 kuorma-auto on varusteltu Effer 1255-8S nosturilla. Efferin nostokyky on 125tm, tehden tästä meidän tehokkaimman kappaletavaranosturimme. Voimme siis entistä paremmin palvella nostotöissä myös kuorma-autoalustaisella kalustollamme.

Auto on erittäin korkeasti varusteltu, joten tällä kuorma-autolla pystymme palvelemaan monenlaisilla erilaisilla keikoilla. Kuljettajaa helpottamassa on esimerkiksi adaptiivinen vakionopeudensäädin, minkä avulla myös polttoaineen kulutusta voidaan minimoida. Autoon on myös asennettu lisävaloja niin työmaan näkyvyyttä kuin kuskin turvallisuutta parantamaan. Kuski onkin ollut erityisen tyytyväinen uuteen ajokkiinsa.

Meille on tärkeää, että kalustomme taso on laadukas ja kiinnitämme erityistä huomiota turvallisuusominaisuuksiin kalustohankinnoissamme.

Lisävarusteina mm.:

  • 6S HD-jibi
  • vinssi
  • hydrauliset venetuet
  • hydrauliset parakkituet
  • hydraulinen jatkepalkki
  • konttilukot

Nyt voimme siis myös hoitaa esimerkiksi veneiden nostojen lisäksi myös niiden kuljetuksen.

Tutustu nostotaulukoihin:

Jibillä:

Effer 1255-8s + Jibi 6s

Ilman:

Effer 1255-8s

 

Tutustu kuorma-autoihin.

Juttu myös Konepörssissä.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista tietoa palvelutarjonnastamme.

© E. Helaakoski 2022