Lasse Helaakoski E. Helaakoski Oy:n toimitusjohtajaksi

17.5.2023

lasse helaakoski

DI, eMBA Lasse Helaakoski on nimitetty E. Helaakoski Oy:n toimitusjohtajaksi 13.5.2023 alkaen.

 

Lasse siirtyy tehtävään pitkään yhtiön toimitusjohtajana ansioituneen veljensä Jarmo Helaakosken jälkeen. Lasse on toiminut yhtiön hallituksessa vuodesta 2023 alkaen ja on työskennellyt aiemmin mm. tuotekehityspäällikkönä Lehto Group Oyj:llä kehittäen teollista toimintamallia tuotteistamisesta, teknologia- ja tuotekehityksestä tehdasvalmistukseen ja työmaalla paikalla asentamiseen tietojärjestelmineen. Lasse on laajan työuransa varrella ollut lisäksi mukana useissa johto- ja kehitystehtävissä ja projekteissa tietoliikenne-, finanssi- ja IT-alalla viimeksi kansainvälisessä johdon konsultointi- ja IT-yrityksessä CGI:ssä.

Lasse on hyvin asioihin paneutuva, systemaattinen ja helposti lähestyttävä henkilö sekä yrityksen sisäisen henkilökunnan että ulkoisten sidosryhmien kanssa työskennellessään. Oulussa perheineen asuva Lasse viihtyy vapaa-ajallaan urheilun parissa ja hänet voikin nähdä eri kentillä tennis-, padel- tai golfmaila kädessään.

 

”Voin vain todeta, että minulla on isot, mutta hyvin hoidetut saappaat täytettävänäni ja Jarmo on lupautunut olemaan yhtiön tukijalkana jatkossakin, joten rakennamme E. Helaakoskea edelleen yhdessä eteenpäin, upean ja ammattitaitoisen henkilöstön, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa”.

 

Tapaamisiin!

Lasse

Yhteystiedot

Lasse Helaakoski

Toimitusjohtaja
Henkilö voi palvella seuraavilla kielilläFinnishEnglish

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista tietoa palvelutarjonnastamme.

© E. Helaakoski 2022