Molkentin Oy:n liiketoiminta siirtyy omistukseemme

Liiketoimintakauppa vahvistaa palvelutasoamme entisestään Kaakkois-Suomen alueella

31.8.2022

molkentin oy

E. Helaakoski Oy on toteuttanut liiketoimintakaupan tiistaina 30.8.2022, joka on astunut voimaan tänään 31.8.2022. Kaupan kohteena on Imatralaisen Molkentin Oy:n (0159090-3) nosturiliiketoiminta kalustoineen. Molkentin Oy on pitkän historian omaava Imatralainen perheyritys, joka on toiminut alalla jo vuosikymmenien ajan.

 

Yrityskaupan myötä kalustoomme siirtyvät seuraavat koneet:

 

  • Ajoneuvonosturi Demag AC 80-1
  • Volvo FM12 Hiab 800XS kappaletavaranosturilla
  • Mercedes Benz Arocs Palfinger PK22002 kappaletavaranosturilla ja vaihtolavalaitteilla
  • Volvo FH Palfinger PK135.002 kappaletavaranosturilla

 

Lisäksi kaupan yhteydessä omistukseemme on siirtynyt Imatran Stora Enson Kaukopään alueella sijaitsevan palvelukeskuksen rakennukset. Yhtiön kaksi kuljettajaa siirtyvät yrityksemme palvelukseen, ja yhtiön toimitusjohtaja Antti Molkentin toimii roolissaan siirtymän ajan. Antin kanssa yhteistyötä on tarkoitus jatkaa myös siirtymävaiheen jälkeen myöhempänä ajankohtana. Kiitämme Anttia luottamuksesta, on todella hienoa saada jälleen yksi arvopohjaltaan samankaltainen, perinteikäs perheyritys osaksi yhtiötämme.

Jatkamme Molkentin Oy:n toimintaa Imatralla ja palvelemme jatkossakin asiakkaita myös Kaukopäästä käsin entistä laajemmalla kalustolla.

Tämän liiketoimintakaupan tavoitteena on jälleen kerran vahvistaa Kaakkois-Suomen toimintojamme ja parantaa alueen palvelutasoa. Tämäkin liiketoimintakauppa on osa yrityksemme kasvusuunnitelmaa ja vahvistaa markkina-asemaamme niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.

Lisätietoja:

Lasse Helaakoski

Toimitusjohtaja
Henkilö voi palvella seuraavilla kielilläFinnishEnglish

Jarmo Väyrynen

Lappeenranta | Imatra

Työpäällikkö
Henkilö voi palvella seuraavilla kielilläFinnishEnglish

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista tietoa palvelutarjonnastamme.

© E. Helaakoski 2022