Asiakaspäivät ja kalustouutuuksien esittely 2022

Vietimme asiakaspäiviä Raahen koneasemalla kalustoesittelyn merkeissä torstaina 3.2.2022.

8.2.2022

Raahen asiakaspäivien tunnelmia

Vietimme asiakaspäiviä Raahen koneasemalla kalustoesittelyn merkeissä torstaina 3.2.2022. Tarkoituksena oli esitellä niin viime vuoden kuin tämänkin vuoden tulevia kalustouutuuksia. Korjaamo laitettiin koreaksi, ja asiakkaat otettiin avosylin vastaan.

Esittelyssä oli pihalla pystytettynä oleva massiivinen tela-alustainen ristikkopuominosturi Demag CC2400-1. Varustuksena oli 48 metriä peruspuomia, 72 metriä luffipuomia, sekä superliftissä 40 tonnia vastapainoja. Varustukseksi saadaan 96 metriä peruspuomia ja 72 metrin luffipuomi, jolla ylletään nostamaan 165 metrin korkeudelle. Ristikkopuominosturin vieressä oli viime vuonna hankittu kaksiakselinen Liebherr LRT 1100 , joka piteli koukussaan vierustoverin jykevintä, neljänsadantonnin koukkua. Koukun omapaino oli jopa 8 tonnia. Myös niin tela- kuin akkukäyttöisiä nostimiakin oli esillä.

Korjaamon sisällä esiteltiin odotettuja kalustolisäyksiä videoiden, kuvien, sekä esitteiden avittamana. Saimme paikalle myös Tadanon edustajan Pertti Isokorven, joka kertoi nosturimalleistaan maahantuojan näkökulmasta. Lounaaksi tarjosimme paikallista lohisoppaa Lapaluodosta, mikä olikin oikein sopiva ruoka kovalle pakkaspäivälle. Saimme nauttia aurinkoisesta kelistä, vaikkakin pakkanen pysytteli alle -15 asteen.

Päivän polttava kysymys oli pihalla komeilevan ristikkopuominosturin kokonaispaino sen hetkisellä varustuksella. Vastaus paljastetaan jutun lopussa.

 

Tämän kevään aikana kalustomme täydentyy kuudella uudella nosturilla:

  • Liebherr LTM 1060 (60t) mobiilinosturi
  • Liebherr LTM 1150 (150t) mobiilinosturi
Sekä Suomen ensimmäisenä:
  • Tadano GTC-1800/2000 (200t) Tela-alustainen hydraulipuominosturi
  • Tadano AC 4.080 (80t) E-Pack 2kpl sähkökäyttöisiä mobiilinostureita
  • Tadano AC 7.450 (450t) mobiilinosturi

60 tonnin mobiilinostureita meiltä löytyy jo ennestään kalustosta, mutta muut koneet tulevat lisäämään kalustovalikoimamme monipuolisuutta. Liebherrin LTM 1150 on ihan uusi malli, jonka nostokorkeus ylettyy 92 metriin.

Tadanon AC 4.080, E-Packilla varustellut työmaalla täysin sähkökäyttöiset nosturit ovat erittäin odotettuja. Suunniteltu niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin, pystymme maaliskuusta eteenpäin tarjoamaan asiakkaillemme täysin päästöttömiä nostoja. Myöskin maaliskuussa, vastaanotamme ensimmäisen tela-alustaisen hydraulipuominosturimme, jota jo kovasti odotellaan ominaisuuksiensa puolesta tuulivoimarakentamiseen.

Isojen koneiden valikoimaamme täydentämään saamme Tadanon 450-tonnisen, 7-akselisen mobiilinosturin. Hydraulipuomia löytyy 80 metriä, ja luffipuomilla korkeutta voidaan lisätä 81 metriä. Tadanon mobiilinostureissa on myös reaaliaikainen 360 asteen kamerajärjestelmä, mikä tuo tietenkin myös monia etuja koneen kuljettajalle.

Mikäli haluat tietää lisää tulevista nostureista, ota yhteyttä omaan yhteyshenkilöösi tiedustellaksesi lisää.

Kiitos paljon kaikille paikalle päässeille sekä myös omalle henkilökunnalle hienosta päivästä!

Ps. Oikea vastaus oli 440 970kg.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajankohtaista tietoa palvelutarjonnastamme.

Uutiskirjetilaus

© E. Helaakoski 2022